MÁTE ALERGII NA LUPINU (VLČÍ BOB)? MÁTE PROBLÉM NAJÍT VHODNÉ PRODUKTY?

Směs na přípravu vynikajících koblih doladěná ve spolupráci s Radkou Vrzalovou, autorkou Radčiných kuchařek bez lepku.


Vhodná pro bezlepkové vaření, pečení, bezlepkovou dietu. Upečené výrobky jsou šťavnatější, prodlouží se trvanlivost a nedrobí se. Bramborová...

Kešu krém můžete využít na pečení (např.sušenek), k částečnému nahrazení másla. Vhodné také do smoothie, do polev.

Skvělé ochucovadlo do salátů, polévek a slaných pokrmů. V ředěné formě vhodné i k běžnému pití. Má výrazně slano-kyselou chuť. Silně...

Pohankovo- kukuřičný perník upečen bez použití palmového oleje a škrobu.

Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Mandle jsou zdrojem některých vitaminů a minerálů, například hořčíku,...


Lehce stravitelná rýžová kaše vyrobená z bezlepkových surovin. Skvělá jako zdravá a rychlá snídaně nebo svačinka. Kombinovat můžete s ovocem, s...
