MÁTE ALERGII NA MLÉKO? MÁTE PROBLÉM NAJÍT VHODNÉ PRODUKTY?

Tyčinka z hořké čokolády, která má jemnou "na jazyku roztávající" konzistenci díky nezvyklé ingredienci - olivovému oleji. Tato smetanová...

V jakémkoliv receptu je možné nahradit teffovou moukou až 30 % běžné mouky. Zvýšíte nutriční hodnotu pokrmu. Vhodná pro diabetiky....

V jakémkoliv receptu je možné nahradit teffovou moukou až 30 % běžné mouky. Zvýšíte nutriční hodnotu pokrmu. Vhodná pro diabetiky....

Tradiční asijská mouka z lepivé rýže. Vhodná v bezlepkové kuchyni, částečně funguje jako náhrada lepku. Můžete ji míchat s dalšími...

Bezlepkové cukrářské piškoty, vhodné na italskou lahůdku Tiramisu. Recept na bezlepkové tiramisu naleznete ZDE

Zdravější alternativa rýžové hladké mouky. Vhodná při pečení, zahuštění. Můžete ji míchat s dalšími jednodruhovými moukami.

Máte alergii na ořechy, ale chtěli byste si dopřát alespoň jejich chuť? Zkuste tygří ořech (neboli Šáchor jedlý, Zemní mandle, či Chufa) !Můžete...

Neloupaná rýže tělu poskytne mnohem více výživných a prospěšných látek než běžná rýže. Vhodná na rizoto, k zapékání nebo jako příloha k omáčkám.

Komplet Menu. Směs rýže parboiled s vepřovým masem a zeleninou. Hlavní jídlo i s přílohou v dvoukomorové mísce.

Hledáte těstoviny, které se nerozvaří? 100% kukuřičné těstoviny, vyrobeny v Itálii- lehce stravitelné bezlepkové, bezvaječné těstoviny.

Směs na přípravu vynikajících muffinů doladěných ve spolupráci s Radkou Vrzalovou, autorkou Radčiných kuchařek bez lepku.

Směs na přípravu vynikajího makovníku doladěná ve spolupráci s Radkou Vrzalovou, autorkou Radčiných kuchařek bez lepku.