Kód: 1200 | Značka: Adveni

ADVENI Bezlepkový chléb DELIKATES se směsí semínek 500 g

Neohodnoceno
78 Kč 70,91 Kč bez DPH
Skladem

DELIKATES je jemný chléb s bohatou chutí šesti druhů semínek. Ta tvoří neuvěřitelných 30 % obsahu směsi. Najdete tam oblíbená slunečnicová a dýňová semínka, ale i méně známá lněná semínka (hnědá a zlatá) a konopná semínka. A samozřejmě nesmějí chybět současný hit - chia semínka. Pokud hledáte něco „extra“, pak jste tu správně. DELIKATES je skutečná delikatesa mezi bezlepkovými chleby!

Kategorie: Produkty
Alergie: bez lepku, bez laktózy, bez sóji, bez vajec, bez ořechů, bez GMO, bez mléka, bez lupiny, bez arašídů, bez droždí a histaminu, bez měkkýšů a korýšů

Složení: 

kukuřičný škrob, směs semínek 30 % (slunečnicová semínka loupaná, dýňová semínka loupaná, lněná semínka zlatá, lněná semínka hnědá, konopná semínka loupaná), bramborový škrob, tapiokový modifikovaný škrob, mleté výlisky semen chia – šalvěje hispánské (Salvia hispanica), dextróza, jedlá sůl, slunečnicový lecitin (emulgátor), kmín drcený, guarová guma (zahušťovadlo), karobový prášek, kyselina askorbová (látka zlepšující mouku), kyselina citronová (regulátor kyselosti). Může obsahovat stopy sezamu.

Průměrné nutriční informace na 100 g produktu :  

Energetická hodnota:         1819 kJ / 433 kcal
Tuky (g):  17,0
z toho nasycené mastné kyseliny (g): 2,3
Sacharidy (g): 62,0
z toho cukry (g):   2,2
Bílkoviny (g): 8,1
Sůl (g): 2,0

 

Balení obsahuje

500 g směsi na bezlepkový chléb DELIKATES se směsí semínek.

K tomu přidáte

340 ml vlažné vody, 5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí.

Návod k přípravě v domácí pekárně

Před otevřením sáček protřepejte, aby se dobře promísil. Do mísící nádoby přilijte 340 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Uprostřed směsi vytvořte důlek, do kterého přidejte 5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí. Pečte na bezlepkový program, případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.

Návod k přípravě v klasické troubě

Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. 340 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35–40 °C po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečte v předehřáté troubě při 200 °C cca hodinu.

Hmotnost netto: 500g