Složení:
rýžová mouka, kukuřičná mouka, čiroková mouka
Průměrné nutriční informace na 100 g produktu:
Energetická hodnota: | 1422kJ/377kcal |
Tuky (g): | 1,1 |
Sacharidy (g): | 74,2 |
Bílkoviny (g): | 8,0 |
Sůl* (g): | 0,1 |
Příprava bešamelu: V hrnci rozpustíme 50 g másla a za stále míchání přidáme 40 g směsi Bešamel. Umícháme světlou jíšku, kterou postupně ředíme 500 ml vlažného mléka a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí 10 minut. Na závěr osolíme a přidáme nastrouhaný muškátový oříšek a dobře promícháme. Bešamelovou omáčku používáme do lasagní nebo musaky. V omáčce můžeme rozpustit nastrouhaný sýr a použít ji při zapékání brambor, zeleniny nebo na těstoviny.
Doporučení: Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě.
Hmotnost netto: 500g