Bezlepkové banánové muffiny

Příprava: 10 minut

Doba pečení: 25 minut

Porce: 14 muffinů

Ingredience: 

  • 3 zralé banány
  • 100 g krystalového cukru ( lze nahradit medem, či agáve sirupem)
  • 120 g rozpuštěného másla
  • 2 vejce
  • 130 g bezlepkové mouky Doves Farm Plain
  • 1/2 prášku do pečiva

Postup: 

1. Vidličkou rozmačkejte banány

2. Smíchejte sypké suroviny dohromady- cukr, mouku a prášek do pečiva a přidejte k banánům

3. Do směsi přidejte vychladlé rozpuštěné máslo

4. Vše smíchejte, můžete použít mixér a naplňte muffinové formičky do 3/4

5. Pečte v předem vyhřáté troubě na 180 stupnů po dobu cca 25 minut. Muffiny jsou hotové až budou zlatavé na povrchu.

Ozdobit můžete libovolně. Díky banánům zůstanou dlouho vláčné, měkké a šťavnaté.

 

Schär - Pečivo, mouky ... Nominal - Směsi na pečení ... Barilla - Těstoviny ... Orgran - Náhrady vajec ... Natural - Mouky, hotová jídla ... Rumini - Mouky ... Moo Free - Čokolády bez mléka ...

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení