Bezlepkové ovesné sušenky s arašídovým máslem

Příprava: 10 minut

Doba pečení: cca 20 minut

Porce: 20-25 ks

 

Ingredience: 

 

Postup:

1. Troubu předehřejeme na 170 stupňů ( horní, dolní pečení)

2. Do jedné mísy navážíme mouky, do kterých přidáme prášek do pečiva.

3. Ve druhé míse ( větší ) pomocí mixéru smícháme změklé máslo, arašídové máslo, hnědý cukr, krystalový cukr, vejce. 

4. Do vzniklé směsi, za stálého mixování, přidáme po malých dávkách mouku s práškem do pečiva a důkladně promícháme. 

5. Pomocí lžičky tvoříme kuličky, které poklademe na plech vyložený pečícím papírem. Kuličky jemně přitlačíme do placičky ( v troubě se sami roztečou do tvaru placky). Sušenky můžete ozdobit čokoládovými hoblinkami.

6. Pečeme v předem vyhřáté troubě po dobu 20 minut ( do zhnědnutí)

 

 

 

 

 

Schär - Pečivo, mouky ... Nominal - Směsi na pečení ... Barilla - Těstoviny ... Orgran - Náhrady vajec ... Natural - Mouky, hotová jídla ... Rumini - Mouky ... Moo Free - Čokolády bez mléka ...