Bezlepkové ovesné sušenky s arašídovým máslem

Příprava: 10 minut

Doba pečení: cca 20 minut

Porce: 20-25 ks

 

Ingredience: 

 

Postup:

1. Troubu předehřejeme na 170 stupňů ( horní, dolní pečení)

2. Do jedné mísy navážíme mouky, do kterých přidáme prášek do pečiva.

3. Ve druhé míse ( větší ) pomocí mixéru smícháme změklé máslo, arašídové máslo, hnědý cukr, krystalový cukr, vejce. 

4. Do vzniklé směsi, za stálého mixování, přidáme po malých dávkách mouku s práškem do pečiva a důkladně promícháme. 

5. Pomocí lžičky tvoříme kuličky, které poklademe na plech vyložený pečícím papírem. Kuličky jemně přitlačíme do placičky ( v troubě se sami roztečou do tvaru placky). Sušenky můžete ozdobit čokoládovými hoblinkami.

6. Pečeme v předem vyhřáté troubě po dobu 20 minut ( do zhnědnutí)

 

 

 

 

 

Schär - Pečivo, mouky ... Nominal - Směsi na pečení ... Barilla - Těstoviny ... Orgran - Náhrady vajec ... Natural - Mouky, hotová jídla ... Rumini - Mouky ... Moo Free - Čokolády bez mléka ...

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení