Bezlepkový houskový knedlík

Ingredience: 

 

Postup:

1. Připravte si kvásek- rozdrolte droždí, přidejte cukr, 1 lžíci mouky z odváženého množství a zalijte trochou tekutiny. Po 15 minutách je kvásek hotový (nabobtnaný).

2. Do kvásku přidejte vejce, mouku, mouku se solí a směs smíchejte dohromady. Z těsta vytvořte dvě šišky.

3. Ideální je knedlík vařit na napařovacím vějíři na knedlíky. Do hrnce nalijte trochu vody, vložte vějíř, který pokryjte utěrkou. Vodu přiveďte k varu. Poté položte knedlík na utěrku a přikryté vařte 16-20 minut. 

4. Knedlík rozkrojte pomocí nitě na plátky. 

 

Schär - Pečivo, mouky ... Nominal - Směsi na pečení ... Barilla - Těstoviny ... Orgran - Náhrady vajec ... Natural - Mouky, hotová jídla ... Rumini - Mouky ... Moo Free - Čokolády bez mléka ...

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení