Natural Jihlava

Kaštanová mouka má nasládlou chuť a příjemnou vůni. Vhodná na pečení dortů, moučníků a sušenek. Přirozeně bezlepková. V receptu je vhodné...

Tapioková mouka pochází z kořene manioku. Má neutrální chuť a vhodná pro bezlepkovou kuchyni. Její vlastnosti jsou především zahušťovací a...

V jakémkoliv receptu je možné nahradit teffovou moukou až 30 % běžné mouky. Zvýšíte nutriční hodnotu pokrmu. Vhodná pro diabetiky....

V jakémkoliv receptu je možné nahradit teffovou moukou až 30 % běžné mouky. Zvýšíte nutriční hodnotu pokrmu. Vhodná pro diabetiky....

VÍTE ŽE? Existují dva druhy vlákniny: rozpustná a nerozpustná. Doporučená denní dávka vlákniny by se u zdravého dospělého člověka měla pohybovat...


Tradiční asijská mouka z lepivé rýže. Vhodná v bezlepkové kuchyni, částečně funguje jako náhrada lepku. Můžete ji míchat s dalšími...

Zdravější alternativa rýžové hladké mouky. Vhodná při pečení, zahuštění. Můžete ji míchat s dalšími jednodruhovými moukami.

Máte alergii na ořechy, ale chtěli byste si dopřát alespoň jejich chuť? Zkuste tygří ořech (neboli Šáchor jedlý, Zemní mandle, či Chufa) !Můžete...

Neloupaná rýže tělu poskytne mnohem více výživných a prospěšných látek než běžná rýže. Vhodná na rizoto, k zapékání nebo jako příloha k omáčkám.

Hledáte těstoviny, které se nerozvaří? 100% kukuřičné těstoviny, vyrobeny v Itálii- lehce stravitelné bezlepkové, bezvaječné těstoviny.

Směs na přípravu vynikajících muffinů doladěných ve spolupráci s Radkou Vrzalovou, autorkou Radčiných kuchařek bez lepku.

Směs na přípravu vynikajího makovníku doladěná ve spolupráci s Radkou Vrzalovou, autorkou Radčiných kuchařek bez lepku.
Stránka 1 z 10 - 170 položek celkem