Blog

Jak si užít Silvestr s alkoholem "bez lepku"

Silvestr a alkohol k sobě patří. Pokud tápete, který alkohol je pro vás vhodný a který ne, přinášíme...

Co je xanthan a guma guar a jaká je jejich úloha v bezlepkových potravinách?

Když přijde řeč na chleba a kynuté pečivo, tak je to právě lepek v mouce, který nám umožní těsto nat...

Celiak ve Španělsku? Žádný problém!

Blíží se prázdniny a k prázdninám patří cestování. V následujícím článku vám přiblížíme jak se strav...

Co je vlastně ta Lesknice kanárská?

Lesknice kanárská (Phalaris canariensis), také nazývaná chrastice kanárská se řadí mezi jednu ...

Nahrazujeme živočišné mléko a vejce

Hlavním impulsem k sepsání tohoto článku byla jedna zoufalá maminka, která přemýšlela jakým způsobem...

Přehled potravinových alergií a intolerancí

Potravinové alergie a intolerance jsou poměrně pestrou skupinou onemocnění a počet osob každým rokem...

Kuchyně BEZ LEPKU

Celiakie změní vše, a to doslova. Neznamená to jenom nákup bezlepkových potravin, hotových jídel a n...

Bezlepková dieta- povolené a zakázané potraviny

Hned na začátku je dobré říct, především pro začátečníky, abyste přechod na bezlepkovou dietu brali ...

Bezlepkové mouky

S příchodem bezlepkové diety se nejeden z nás musí vypořádat s tím nejtěžším- jak nahradit klasickou...

Celiakie a její symptomy

Celiakie je chronické onemocnění sliznice tenkého střeva, které je způsobeno nesnášenlivostí lepku n...

10 položek celkem
Schär - Pečivo, mouky ... Nominal - Směsi na pečení ... Barilla - Těstoviny ... Orgran - Náhrady vajec ... Natural - Mouky, hotová jídla ... Rumini - Mouky ... Moo Free - Čokolády bez mléka ...