Blog

Jak si užít Silvestr s alkoholem "bez lepku"

Silvestr a alkohol k sobě patří. Pokud tápete, který alkohol je pro vás vhodný a který ne, přinášíme...

Co je xanthan a guma guar a jaká je jejich úloha v bezlepkových potravinách?

Když přijde řeč na chleba a kynuté pečivo, tak je to právě lepek v mouce, který nám umožní těsto nat...

Celiak ve Španělsku? Žádný problém!

Blíží se prázdniny a k prázdninám patří cestování. V následujícím článku vám přiblížíme jak se strav...

Co je vlastně ta Lesknice kanárská?

Lesknice kanárská (Phalaris canariensis), také nazývaná chrastice kanárská se řadí mezi jednu ...

Nahrazujeme živočišné mléko a vejce

Hlavním impulsem k sepsání tohoto článku byla jedna zoufalá maminka, která přemýšlela jakým způsobem...

Přehled potravinových alergií a intolerancí

Potravinové alergie a intolerance jsou poměrně pestrou skupinou onemocnění a počet osob každým rokem...

Kuchyně BEZ LEPKU

Celiakie změní vše, a to doslova. Neznamená to jenom nákup bezlepkových potravin, hotových jídel a n...

Bezlepková dieta- povolené a zakázané potraviny

Hned na začátku je dobré říct, především pro začátečníky, abyste přechod na bezlepkovou dietu brali ...

Bezlepkové mouky

S příchodem bezlepkové diety se nejeden z nás musí vypořádat s tím nejtěžším- jak nahradit klasickou...

Celiakie a její symptomy

Celiakie je chronické onemocnění sliznice tenkého střeva, které je způsobeno nesnášenlivostí lepku n...

10 položek celkem
Schär - Pečivo, mouky ... Nominal - Směsi na pečení ... Barilla - Těstoviny ... Orgran - Náhrady vajec ... Natural - Mouky, hotová jídla ... Rumini - Mouky ... Moo Free - Čokolády bez mléka ...

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení