Bezlepkový čokoládovo- banánový zákusek

Tento rychlý zákusek vás doslova nadchne! Plný čokolády, vláčný a šťavnatý. Vydrží i několik dní. Čokoláda úplně pohltí banánovou složku :-)

Ingredience:

 

Postup:

  1. Předehřejte troubu na 180 stupňů ( horní a dolní ohřev).
  2. Ve velké míse rozmačkejte banány pomocí vidličky, přidejte krystalový cukr, vanilkový cukr, vejce, zakysanou smetanu a rozehřátou čokoládu. Pomocí mixéru dobře promixujte. 
  3. Do vyšlehané směsi přidejte kakao, mouku smíchanou s xanthanovou gumou, sodou, solí a práškem do pečiva
  4. Formu na biskupský chlebíček vymažte tukem a vysypte bezlepkovou moukou. Těsto nalijte do formy.
  5. Pečte v předem vyhřáté troubě přibližně 55 minut. Těsto vyzkoušejte pomocí špejle, pokud se těsto na špejli nelepí, je hotové. 
  6. Bochníček nechte vychladnout na mřížce a můžete krájet.

 

 

 

 

 

Schär - Pečivo, mouky ... Nominal - Směsi na pečení ... Barilla - Těstoviny ... Orgran - Náhrady vajec ... Natural - Mouky, hotová jídla ... Rumini - Mouky ... Moo Free - Čokolády bez mléka ...

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení