Bezlepkové čokoládové cookies

Sušenek není nikdy dost. Praktické, které vydrží několik dní v uzavřené dóze. Můžete si je připravit dopředu a vzít s sebou na dovolenou. 

 

Ingredience: 

Postup:

  1. Předehřejte troubu a 160 stupňů.
  2. Pomocí mixéru vyšlehejte máslo a krystalový cukr do nadýchané hmoty. Přidejte vejce a opět zašlehejte.
  3. Přidejte prosátou mouku, kakao, sodu a rozpuštěnou čokoládu. Zlehka promíchejte do spojení.
  4. Vyložte plech pečícím papírem a pomocí dlaní vytvořte kuličky, pokládejte na plech s dostatečnou mezerou ( pečením se kuličky roztečou).
  5. Kuličky lehce přitlačte k plechu a posypte čokoládovými čočkami.
  6. Vložte do vyhřáté trouby a pečte přibližně 10 minut. Po upečení nechte vychladnout, poté přeneste na talíř ( opravdu důležité, teplé se mohou manipulací polámat)

 

Schär - Pečivo, mouky ... Nominal - Směsi na pečení ... Barilla - Těstoviny ... Orgran - Náhrady vajec ... Natural - Mouky, hotová jídla ... Rumini - Mouky ... Moo Free - Čokolády bez mléka ...

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení