Bezlepkový velikonoční beránek

 

Bezlepkový beránek je rychlý, vláčný díky šlehačce a mizí rychlostí blesku. Není to ideální kombinace? Potřebujete jen keramickou formu a následující ingredience.

Doba přípravy: 10 minut

1 hrnek= 250 ml

Ingredience:

Postup:

1. Troubu předehřejte na 180 stupňů.

2. Vyšlehejte bílky do tuha.

3. Vyšlehejte žloutky, krupicový cukr, vanilínový cukr

4. Do vyšlehané hmoty žloutků a cukru přidejte mouku smíchanou s práškem do pečiva

5. Přidejte šlehačku.

6. Měchačkou zamíchejte vyšlehané bílky. Nemixujte !

7. Těsto nalijte do předem vymazané a vysypané keramické formy.

Pečeme v předem vyhřáté troubě 50 minut. Troubu během pečení neotevírejte! 

 

Přejeme krásné Velikonoce!

Schär - Pečivo, mouky ... Nominal - Směsi na pečení ... Barilla - Těstoviny ... Orgran - Náhrady vajec ... Natural - Mouky, hotová jídla ... Rumini - Mouky ... Moo Free - Čokolády bez mléka ...

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení