Domácí bezlepková granola (varianta i bezmléčná)

Není nic lepšího než domácí granola. Namícháte ingredience, které máte rádi a hlavně sami víte, co granola obsahuje. Skvělý doplněk do bílého jogurtu. V uzavřené plastové dóze vám vydrží v lednici i několik týdnů. A věřte, zamilují si ji i děti.

Příprava: 5 minut

Počet porcí: 10

Doba pečení: 20-25 minut

 

Ingredience: 

 

Postup:

1. Troubu si předehřejte na 180 stupňů ( horní a dolní pečení)

2. Plech pokryjte pečícím papírem

3. Smíchejte všechny suché ingredience dohromady, následně přidejte agávový sirup a kokosový olej. Dobře promíchejte.

4. Směs rozprostřete rovnoměrně na plech ( vyložený pečícím papírem) a vložte do trouby. Pečte 20-25 minut, každých 5 minut promíchejte, aby se nepřipálila.

5. Nechte úplně vychladnout. Poté zamíchejte čokoládové čočky.