Domácí bezlepková granola (varianta i bezmléčná)

Není nic lepšího než domácí granola. Namícháte ingredience, které máte rádi a hlavně sami víte, co granola obsahuje. Skvělý doplněk do bílého jogurtu. V uzavřené plastové dóze vám vydrží v lednici i několik týdnů. A věřte, zamilují si ji i děti.

Příprava: 5 minut

Počet porcí: 10

Doba pečení: 20-25 minut

 

Ingredience: 

 

Postup:

1. Troubu si předehřejte na 180 stupňů ( horní a dolní pečení)

2. Plech pokryjte pečícím papírem

3. Smíchejte všechny suché ingredience dohromady, následně přidejte agávový sirup a kokosový olej. Dobře promíchejte.

4. Směs rozprostřete rovnoměrně na plech ( vyložený pečícím papírem) a vložte do trouby. Pečte 20-25 minut, každých 5 minut promíchejte, aby se nepřipálila.

5. Nechte úplně vychladnout. Poté zamíchejte čokoládové čočky. 

 

Schär - Pečivo, mouky ... Nominal - Směsi na pečení ... Barilla - Těstoviny ... Orgran - Náhrady vajec ... Natural - Mouky, hotová jídla ... Rumini - Mouky ... Moo Free - Čokolády bez mléka ...

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení